Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کیش: بسیاری از ساکنین جزیره کیش با مراجعه حضوری و چند باره تلفنی به دفتر خبرگزاری فارس در کیش و با در دست داشتن شواهد، مستندات و  همچنین گزارش میدانی خبرنگارفارس در جزیره حاکی از تردد آزادانه خودروهای 2500 سی‌سی به بالا از مناطق آزاد اروند و دیگر مناطق  با پلاک گذر موقت و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس در سطح خیابانها و میادین جزیره کیش بصورت آزادانه می باشد که متاسفانه نشان از حکایتی تلخ  و دهن کجی آشکار و تبعیض نابرابر گمرک ایران نسبت به سایر مناطق آزاد بخصوص ساکنان مناطق آزاد استان هرمزگان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند با وجود اهمال کاری آشکار و سنگ‌اندازی‌های مکرر و غیرقانونی گمرگ ایران در کیش در خصوص ممانعت  از خروج موقت خودروهای 2500 سی‌سی به بالا که آن را غیر قانونی می‌دانند براحتی از مناطق آزاد دیگر خودروهای بالای 3000 سی سی با پلاک گذر موقت در سطح خیابانها و میادین جزیره کیش خودنمایی نموده و نمک به زخم چندین ساله ساکنین این جزیره مرجانی زده و این سوال را در ذهن کیشوندان متبادر می نمایند که چگونه در مناطق آزاد دیگر کشور گمرکات آنها بصورت قانونی مجاز به صادر نمودن پلاک گذر موقت ملی می باشند و این در حالی است که فقط گمرک منطقه آزاد کیش از این موضوع تبعیت نمی‌کند.

هرچند که بسیاری از مدیران و ساکنان جزیره معتقدند که گمرک ایران در کیش با تفسیر اشتباه و متأسفانه استناد به یک بخشنامه تاریخ مصرف‌ گذشته و مربوط به سال 1393 و آن هم به اشتباه باعث نگرانی و پایمال شدن حق قانونی کیشوندان و فعالان اقتصادی این منطقه تجاری شده است و با صراحت بر این اعتقادند در بخشنامه هیات وزیران که گمرک ایران در کیش به  آن استناد می نماید  بصورت کاملا واضح و روشن تردد خودروها با پلاک مناطق آزاد به داخل کشور را ممنوع نموده و هیچ صحبتی از ممنوعست با پلاک گذر موقت ملی به داخل کشور نشده است و حالا چرا گمرک ایران در کیش به استناد این مصوبه واضح که کاملا به صراحت در آن قید شده که تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد به داخل کشور ممنوع شده است چگونه با استدلال غیرمنطقی بیش از 6 سال است به اشتباه آنرا به ممنوعیت پلاک گذر موقت ملی هم تسری داده است؟

وجالب تر هم اینکه آنچه که ذهن بسیاری از کیشوندان را به خود مشغول نموده است تردد چند روز پیش برخی از خودروها با قدرت موتوری بالاتر از 3000 سی سی در خیابانها و معابر اصلی جزیره کیش بود که اسناد و فیلم آنها موجود بوده که  از منطقه آزاد اروند به کیش آمده و بصورت کاملا قانونی و با مجوزات کامل با پلاک گذر موقت ملی تردد می کنند و این در حالی است که باتوجه به مراجعه مکرر ساکنین به منطقه آزاد کیش و گمرک ایران در جزیره همچنان آنرا ممنوع میدانند و معلوم نیست  کمرک کیش چگونه خودسرانه و مستقل از سایر گمرکات مناطق آزاد دیگر کشور که نسبت به صدور مجوز قانونی و با پلاک گذر موقت ملی اقدام نمی‌کنند.

براستی این ممنوعیت خودساخته را از کجا آورده اند و چگونه بیش از 6 سال حق و حقوق ساکنان این جزیره را با اهمال کاری و نادیده گرفتن حقوق حقه شهروندان نادیده و براحتی پایمال نموده اند.

محمد سلطانی یکی از شهروندان جزیره کیش می گوید: برای همه ما جای بسی سوال است که چگونه خودروهای دیگر مناطق آزاد کشور براحتی با هر قدرت موتوری در کیش تردد می کنند ولی ما نمی‌توانیم این مجوز را کسب کنیم!

واقعا چرا اینگونه با ما برخورد شود چرا گمرک جزیره کیش با یک تفکر اشتباه که سالهای سال است بر روی آن بحث نموده‌ایم  ممنوعیت تردد با پلاک منطقه آزاد به داخل کشور  را با تردد پلاک گذر موقت ملی از هم تشخیص نمی دهد اما در مناطق آزاد دیگر به درستی آنرا تشخیص داده و براحتی اجرا می‌کنند.

 وی در ادامه با ابراز تاسف از نادیده گرفته شدن حق و حقوق ساکنان مناطق آزاد استان هرمزگان می افزاید: همانگونه که بارها و بارها صحبت‌های رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا و کیش را در رسانه های مختلف خوانده ایم که به صراحت این تخلف آشکار و روشن و پایمال نمودن حق و حقوق ساکنین کیش را یادآوری نموده و این گمرک را به تمکین برای خدمات رسانی مناسب به ساکنین جزیره فراخوانده اند.

علی مرادی از ساکنین جزیره کیش هم در تماس تلفنی، وجود اینهمه ابهام و تبعیض نابرابر و پایمال نمودن حق و حقوق مردم این کشور را توسط برخی از دستگاهها را غیرقانونی دانست و گفت: من بعنوان یک کیشوند وقتی به راهنمایی و رانندگی کیش مراجعه میکنم و می بینم که پلیس جزیره با صراحت  اعلام می نمایند که ما برای صدور پلاک گذر موقت ملی برای خودروهای بالای 2500 سی سی به بالا بجز ماشین های آمریکایی مشکلی نداریم تعجب می کنیم اما متاسفانه  وقتی بارها و بارها به منطقه آزاد کیش و یا گمرک ایران برای خروج قانونی با پلاک گذر موقت ملی مراجعه میکنم و با ممانعت آنها و با استناد غلط به یک مصوبه واضح روشن مواجه می شویم که  اعلام می کنند که خروج موقت خودروهای 2500 سی‌سی به بالا ممنوع است اما جالب تر اینکه در سطح جزیره با خودروهای پلاک گذر موقت که از سایر مناطق آزاد به کیش آمده اند مواجه میشویم که براحتی در حال تردد می باشند!

این ساکن جزیره کیش در ادامه می افزاید: جالبتر اینکه روزانه در جزیره کیش با خودروهای بالای 5000 سی سی دیگری که تمامی عکس و فیلم و تصاویر جدید یک ماهه اخیر آنها موجود می باشد مواجه می شویم که بغیر از مناطق آزاد ایران از کشورهایی همچون کویت و عراق به کیش آمده اند آیا به نظر شما این اجحاف در حق من شهروند ایرانی نیست که نمی‌توانم با خودرویی با مالکیت خودم در کشور خودم بصورت  قانونی با پلاک گذر موقت ملی تردد نمایم اما یک شهروند عراقی و کویتی براحتی با هر نوع خودرویی در مقابل دیدگان ما تردد می نمایند و هیچکس هم در این جزیره پاسخگو نیست؟ ما واقعا چگونه می‌توانم صحبت های اینگونه مدیران را باور کنم آیا مدیران محترم با دیدن و مشاهده این خودروها در سطح معابرکیش شرمنده این مردم که براحتی حق و حقوق آنها تضییع و پایمال شده است نمی شوند؟﷼

 مهدی دوستی استاندار هرمزگان در آبان ماه سال گذشته در سفر به جزیره کیش در گفتگو با خبرنگار فارس در کیش قول مساعد داد در سفر هیات دولت به استان هرمزگان مشکلات خروج موقت خودروهای 2500 سی‌سی به بالا و همچنین تردد آزادانه این خودروها در سطح استان هرمزگان همانند استان  خوزستان را حل نماید که مردم چشم انتظار پیگیری‌های او در  این باره هستند تا بتواند جلوی این تبعیض در حق مردم کیش را بگیرد.

گزارش از حسین بازگیر

انتهای پیام/88060

منبع: فارس

کلیدواژه: مناطق آزاد هرمزگان خروج موقت خودرو کیش و قشم تردد خودرو از کیش منطقه آزاد کیش خودروهای 2500 سی سی به بالا پلاک گذر موقت ملی مناطق آزاد دیگر استان هرمزگان گمرک ایران ایران در کیش داخل کشور منطقه آزاد جزیره کیش حق و حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۲۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید حمله به رفح توسط اسرائیل؛ تخلیه ساکنان و تشدید بمباران‌ها

کابینه رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) به اتفاق آرا آغاز حمله به رفح را تصویب کرد. رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که ارتش پیش از حمله زمینی، تخلیه ساکنان مناطق شرقی شهر رفح در جنوب نوار غزه را آغاز کرده است.

 

به گزارش ایسنا، روزنامه آحارونوت نوشت: کابینه روز دوشنبه به اتفاق آرا آغاز حمله به رفح را تصویب کرد که انتظار می‌رود ظرف چند روز آینده آغاز شود.

هزاران فلسطینی در مناطق شرقی رفح از صبح روز دوشنبه پس از تهدید اشغالگران مبنی بر آغاز عملیات نظامی در مناطق مسکونی شروع به رفتن به سمت غرب کرده‌اند.

شاهدان عینی به «عربی ۲۱» گفتند که آوارگی گسترده کل خانواده‌ها از محله‌ها و مناطق شرقی شهر که مملو از آوارگان است را رصد کرده‌اند.

شاهدان گفتند که عملیات کوچ از مناطق صوفا، الشوکه، محله السلام، اطراف بیمارستان ابویوسف النجار، منطقه تبه زارع، مجاورت گذرگاه رفح، الجنینیه، منطقه البیوک و سایر مناطق واقع در محدوده نقشه منتشر شده توسط ارتش اشغالگر که شامل چندین میدان و چندین محله است، آغاز شده است.

شاهدان خاطرنشان کردند که شرایط بد جوی و بارندگی در طول شب عملیات کوچ و جابجایی به سمت مناطق غربی را با توجه به نبود وسایل حمل و نقل و ازدحام زیاد تعداد آوارگان پیچییده کرده است.

آن‌ها تاکید کردند که تهدید اشغالگران و پرتاب اعلامیه‌هایی از هوا در خصوص تخلیه و عملیات نظامی، فضای ترس و وحشت را در میان غیرنظامیان و آوارگان استان رفح از ترس تکرار کشتار هولناکی ایجاد کرده که در خان یونس و دیگر مناطق نوار غزه رخ داد.

یک زن آواره به نام روان مهدی در مصاحبه اختصاصی با «عربی ۲۱» گفت که از صبح روز دوشنبه برای رفتن به سمت منطقه المواصی در غرب شهر خان یونس شروع به بسته‌بندی وسایل خود کرده است.

مهدی به همراه همسر و خانواده‌اش در یکی از آپارتمان‌های اجاره‌ای در خیابان ۱۸ نزدیک گذرگاه رفح زندگی می‌کند، جایی که این منطقه در محدوده تهاجمات زمینی پیش‌بینی‌شده قرار دارد و اشغالگران تهدید کرده‌اند عملیاتشان را از مناطق شرقی رفح آغاز خواهند کرد.

مهدی، یک زن آواره از غرب شهر غزه، گفت که دقیقاً نمی‌داند به کجا می‌رود، زیرا برنامه‌ای برای کوچ ندارد و اکنون در تلاش است تا چادری برای او به همراه خانواده‌اش در مناطقی که اشغالگران مشخص و ادعا کرده‌اند که امن هستند، پیدا شود.

رویترز به نقل از رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که تخلیه به سمت اردوگاه‌های خان یونس و المواصی در جنوب نوار غزه در حال انجام است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد تصمیم برای آغاز تخلیه رفح شب گذشته در جلسه کابینه گرفته شد.

این رادیو ادامه داد که یوآو گالانت، وزیر جنگ روز یکشنبه با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا درباره آغاز تخلیه رفح صحبت کرد.

ارتش صهیونیست‌ها در بیانیه‌ای گفته است: عملیات تخلیه شرق رفح شامل حدود ۱۰۰ هزار تن و جزئی از عملیاتی محدود است و چارچوب زمانی برای تخلیه رفح تعیین نخواهیم کرد و ارزیابی‌های عملیاتی را انجام خواهیم داد.

ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان و آوارگان حاضر در منطقه شهرداری الشوکه و محله‌های السلام، الجینه، تبه زراع و البیوک در منطقه رفح خواست تا این مناطق را تخلیه کرده و به سمت منطقه «بشردوستانه» در المواصی حرکت کنند.

صبح امروز، ارتش اشغالگر اعلام کرد که ساکنان شرق رفح را «تشویق کرده» فوراً منطقه را تخلیه و به سمت منطقه «بشردوستانه گسترده» در المواصی در خان یونس حرکت کنند تا برای آغاز عملیات خود علیه این شهر آماده شوند.

ارتش اشغالگر در بیانیه خود باز هم تکرار کرد که به تعقیب جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در همه جای غزه تا بازگشت تمامی اسرا ادامه خواهد داد.

سخنگوی ارتش اشغالگر خطاب به ساکنان رفح ادعا کرد: ارتش اسرائیل همانطور که تاکنون عمل کرده با قدرت شدید در مناطقی که شما در آن‌ها ساکن هستید اقدام خواهد کرد.

این سخنگو هشدار داد که شهر غزه همچنان یک منطقه جنگی خطرناک است و خواستار خودداری از بازگشت به شمال، از دره غزه شد.

وی همچنین نسبت به نزدیک شدن به حصار امنیتی شرقی و جنوبی هشدار داد.

در این خصوص رسانه‌های عبری زبان در گزارشی تاکید کردند در منطقه رفح اخلال در تماس‌ها و اینترنت را رصد کرده‌اند.

اشغالگران، بمباران مناطق شرق رفح را قبل از دستور تخلیه تشدید کردند

هشام زقوت، خبرنگار الجزیره گفت: محله‌هایی که ارتش اشغالگر خواستار تخلیه آن‌ها در شرق شهر رفح شده، شب گذشته مورد بمباران خشونت‌آمیز قرار گرفت و حدود ۱۱ خانه را هدف قرار داد.

وی تاکید کرد که تعداد زیادی از فلسطینی‌ها همچنان زیر آوار این خانه‌ها هستند.

این خبرنگار خاطرنشان کرد که این محله‌ها مملو از ساکنانی است که از مناطق مختلف نوار غزه به آنجا آواره شده‌اند.

وی گزارش داد که مناطقی که اشغالگران ادعا می‌کنند «بشردوستانه» هستند و از مردم می‌خواهند به آن‌ها در خان‌یونس و المواصی کوچ کنند، ویران شده و امکان برپایی چادر در آن‌ها وجود ندارد و نمی‌توانند تعداد زیادی از آوارگان را در خود جای دهند.

این خبرنگار توضیح داد که مناطقی که ارتش اسرائیل خواستار تخلیه آن‌ها در شرق رفح شد، دارای مکان‌های استراتژیک مانند گذرگاه رفح - تنها گذرگاهی است که ساکنان می‌توانند از طریق آن تردد کنند - بیمارستان ابویوسف النجار است که مملو از مجروحان و مردم است.

در تایید اظهارات خبرنگار الجزیره، خبرنگار المیادین نیز گفت: هنوز ده‌ها شهروند در زیر آوار منازلی هستند که توسط اشغالگران در رفح هدف بمباران قرار گرفته‌اند.

در این راستا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی چند روز پیش گفته بود که این رژیم حتی در صورت دستیابی به توافق، علیرغم هشدارهای بین‌المللی و مخالفت آمریکا، به رفح حمله خواهد کرد.

در میانه خبرهای ضدونقیض درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره، یک رسانه آمریکایی اخیرا خبر داده بود ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه طرح خود برای آغاز تخلیه ساکنان رفح در جنوب غزه را به دولت آمریکا داده است.

مجله آمریکایی پالتیکو نوشت نیروهای اشغالگر نقشه منطقه المواصی را به گروه‌های امدادگر ارسال کردند تا برای حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح آماده شوند؛ اقدامی که حتی متحدان تل‌آویو درباره آن و خطر حمله به رفح برای بیش از یک میلیون آواره‌ای که در این منطقه حضور دارند، هشدار داده‌اند.

یک مقام آمریکایی تاکید کرد ارتش رژیم صهیونیستی به دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و سازمان‌های امدادی فعال در داخل نوار غزه اطلاع داده است که آن‌ها طرحی را برای انتقال مردم از رفح به منطقه «المواصی» در نظر گرفته‌اند.

این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرد طرح جامعی از سوی رژیم صهیونیستی درباره عملیات نظامی در شهر رفح دریافت نکرده و قبل از هر گونه حمله به رفح، خواهان ادامه مذاکرات با تل‌آویو است.

دیگر خبرها

  • طرح مطالعاتی جزایر لارک و بوموسی آغاز می شود
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین سال جاری
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • تایید حمله به رفح توسط اسرائیل؛ تخلیه ساکنان و تشدید بمباران‌ها
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • وضعیت ناپایدار جوی و دریایی در هرمزگان/ شناور‌های سبک با احتیاط تردد کنند
  • سامانه بارشی امروز وارد استان می‌شود
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان