Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان از اتمام عملیاتی اجرایی قطعات ۱ و ۲ آزاد راه کنار گذر شرق اصفهان در تیرماه سال جاری خبر داد.

به گزاش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،  استان اصفهان دارای  ۱۱ هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه است که به لحاظ موقعیت خاص آن در مرکز و بعنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا راه های استان اصفهان به عنوان چهارراه حمل‌ونقل کشور و ارتباط با شمال به جنوب و شرق به غرب از اهمیت و تردد بالایی برخوردارند.  

علیرضا قاری قرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان، با بیان اینکه استان اصفهان ۲۵ هزار کیلومتر راه همسنگ و به عبارتی بیشترین درصد آزادراه و بزرگراه کشور را دارد. تشریح کرد: ورود روزانه حدود ۸۰ هزار وسیله نقلیه از مسیرهای تهران، کاشان، نطنز، قم و دلیجان به اصفهان، بار سنگین ترافیک به شمال این کلانشهر تحمیل می‌کند که این معضل با بهره برداری آزاد راه کنار گذر شرق اصفهان مرتفع می‌شود.  

وی در خصوص مسیر آزاد راه کنار گذر شرق اصفهان گفت: این آزادراه با شش باند رفت و برگشت، از کیلومتر ۳۰ آزادراه اصفهان- نطنز- کاشان شروع و به طول ۹۳ کیلومتر به سمت شرق ادامه می یابد. همچنین جاده اصفهان اردستان را قطع و با عبور به سمت بزرگراه اصفهان- نایین در غرب و سپس منطقه باغ رضوان به سمت جنوب می رود، سپس با عبور از کنار شهر جدید بهارستان و گردنه لاشتر به آزادراه اصفهان- شیراز متصل می شود.  

مدیرکل راه و شهرسازی استان با بیان اینکه این آزاد راه از نظر اجرایی به ۳ قطعه مجزا تفکیک شده است تشریح کرد: قطعات ۱ و۲  که با مشارکت صندوق بازنشستگی در سال ۹۵ و با مبلغ اولیه ۳.۳۰۰ میلیار ریال آغاز شد، در مجموع به طول ۶۳ کیلومتر، از آزاد راه اصفهان-کاشان منشعب شده و تا جاده نایین-اصفهان ادامه دارد. که به لطف خدا عملیات اجرایی این دوقطعه رو به اتمام است و در نیمه اول سال جاری به بهره‌برداری می رسد.  

قاری‌قرآن ادامه داد: قطعه سوم به طول ۳۰ کیلومتر با اعتباری بالغ بر شش هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است که قرارداد مشارکت آن با سازمان همیاری شهرداری های استان اصفهان در دیماه سال ۹۸ مبادله شده است.  

وی افزود: این قطعه به دلیل نزدیکی به مناطق شهری، کشاورزی و صنعتی تعداد ابنیه، از بقیه قطعات بیشتر است و در آن، تقاطع بزرگ با راه‌آهن اصفهان، زاینده رود و شهرجدید بهارستان وجود دارد.   

مدیرکل راه و شهرسازی استان با بیان اینکه در این بخش از۴.۵ میلیون متر که باید خاکریزی انجام شود ۲.۵ میلیون متر خاکریزی صورت گرفته است گفت: از نظر ابنیه و روسازی برآورد باقی مانده بسیار زیاد است. انتهای این قطعه از گردنه لاشتر عبور کرده و دو تونل ۴۰۰ متری در انتهای مسیر وجود دارد که از نظر حجم و زمان‌بندی قابل توجه است.  

گفتنی است: با راه اندازی و استفاده از این کنارگذر شرقی، استان‌های جنوبی و همچنین بخش جنوبی استان اصفهان ۵۰ کیلومتر به تهران نزدیک‌تر می شوند. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مدیرکل راه و شهرسازی استان استان اصفهان راه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۸۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگ‌راه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی استان، عطاالله اکبری با بیان اینکه ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است، اظهار کرد: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم‌مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش‌آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم می‌سازد اما راه‌های این خطه به‌ویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است، زیرا باعث تسریع حمل‌ونقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می‌شود.

کد خبر 751630

دیگر خبرها

  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • وعده‌های مدیریتی « تاکید بر اتمام هرچه سریع‌تر آزادراه ارومیه-تبریز» ادامه دارد
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • بهره‌برداری از ۴ بازار میوه در اصفهان تا پایان تابستان ۱۴۰۳
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی