Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالان بخش پوشاک و نساجی کشور با ارسال نامه ای به خواستار کمک برای اجرایی شدن ممنوعیت واردات و قاچاق پوشاک از طریق ملوانی ،گذرهای مرزی و مناطق آزاد شدند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از گمرک ایران درا ین نامه که از سوی اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران ارسال شده به بخشنامه ممنوعیت واردات پوشاک از طریق ملوانی ،گذر مرزی و مناطق آزاد اشاره شده است و فعالان بخش خصوصی ضمن ارزشمند شمردن این اقدام گمرک به اجرایی نشدن آن در برخی استان ها انتقاد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آنها دراین نامه صدور این بخشنامه را در مثبت کردن جو روانی فعالان این حوزه موثر و آن را مشوق تولیدکنندگان پوشاک می دانند.
دستوری که به گفته آنها با دخالت برخی مسئولان استانی اجرایی نشده است.
اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران درتشریح انتقاد خود آورد است: متاسفانه در خلال پیگیری های مداوم اتحادیه ها بابت مطالبه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نساجی و پوشاک جهت اعمال محدودیت در واردات بی رویه و غیر قانونی به کشور متوجه شدیم این اقدام ارزشمند با فشار برخی از استانداران ، فرمانداران و برخی نمایندگان محترم مجلس متوقف شده است و اجرا نمی شود.
بر اساس آمارها و گزارشی که این اتحادیه در نامه خود آورده است، ارزش ریالی واردات پوشاک از طریق ملوانی و از گذرهای مرزی به ازای هر لنج حدود 40 تا 50 میلیارد ریال بوده و در طول سال تعداد زیادی لنج به مقصد ایران به این منظور بارگیری می کنند.
مبلغ قابل توجهی بدون پرداخت حقوق دولت به کشور وارد می شود.
فعالان این حوزه از دولت می خواهند این بخشنامه هر چه سریعتر اجرایی شود و آن را در رونق یافتن تولید پوشاک داخلی موثر می دانند.
معاونت فنی امور گمرکی در 7 فروردین سال جاری با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت در حمایت از تولید داخلی و اشتغال مولد، طی بخشنامه ای به ستاد نظارت گمرکات مرزی و ادارات کل مستقل مرزی به استانداران اعلام کرده است از واردات کالاهای دارای تولید داخل به خصوص پوشاک ،میوه و خشکبار از طریق ملوانی و گذر مرزی جلوگیری شود.
در این بخشنامه آمده است ورود هر گونه اقلام مربوطه باید صرفا بر اساس مصوبات هئیت وزیران و انجام تشریفات گمرکی از طریق دستگاههای مروطه انجام پذیرد.
همچنین درخواست ورود این کالاها باید پس از سیر مراحل قانونی مورد پیگیری قرار گیرد.
همچنین در بخشنامه دیگری مقرر شده است گمرک در مبادی ورودی مناطق آزاد نیز مستقر شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۳۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مصوبات شورای ساماندهی مبادلات مرزی آذربایجان غربی اجرایی شود
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • تولید لام در شهرکرد
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست